0525 65 3652
Interdisc

Producent aandrijfcomponenten

Wij zijn een specialist op het gebied van aandrijftechniek, de producent van aandrijfcomponenten die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt. Onze expertise en toewijding aan kwaliteit maken Machinefabriek Interdisc uit ‘t Harde de eerste keuze voor vele machineontwikkelaars. Als producent van aandrijfcomponenten staat precisie bij ons centraal. Met ons uitgebreide assortiment aan aandrijfcomponenten, variërend van tandwielen tot koppelingen, bieden we oplossingen die voldoen aan de strengste specificaties en normen in de industrie.

Hoogwaardige producten

Gespecialiseerd in CNC
Producten op maat

Een producent van aandrijfcomponenten voor uw unieke behoeften

Als machinefabriek en producent van aandrijfcomponenten begrijpen we dat geen twee machines gelijk zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om uw onderdelen op maat te laten maken, speciaal afgestemd op uw unieke eisen. Of u nu behoefte heeft aan aangepaste tandwielen voor een specifieke toepassing of nauwkeurige koppelingen die aan de strengste toleranties voldoen, deze producent heeft de expertise om deze onderdelen van aandrijftechniek voor u te realiseren. We hebben precieze CNC-draaien die nauwkeurigheid en consistentie garanderen in uw machines. Uw maatwerkprojecten zijn bij ons als producent van aandrijfcomponenten in bekwame handen.

Neem contact op om uw aandrijfcomponenten te bestellen

Wacht niet langer om de onderdelen van uw aandrijftechniek met ons als producent naar een hoger niveau te tillen. Als producent van onderdelen en aandrijfcomponenten staan we klaar om uw onderneming te ondersteunen. Wij hebben de technische kennis en capaciteit om aan uw behoeften te voldoen en leveren bijvoorbeeld CNC-frezen. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij als producent van hoogwaardige aandrijfcomponenten uw productieprocessen verbeteren. Uw nieuwe producent staat klaar om u te adviseren en u te helpen de juiste keuzes te maken voor uw onderdelen voor aandrijftechniek. 

Machinefabriek Interdisc B.V.

Industrieweg 10
8084 GT ’t Harde

info@interdisc.nl
Tel: 0525-653652

Kamer van koophandel: 08147958
BTW nummer: NL 8170 93 461 B 01