0525 65 3652
Interdisc

Producent van onderdelen voor machinebouw

Als producent van onderdelen voor machinebouw begrijpen wij hoe essentieel hoogwaardige machineonderdelen zijn voor uw productieproces. Machinefabriek Interdisc uit ’t Harde is uw betrouwbare partner als producent van onderdelen voor machinebouw en staat voor u klaar om op maat gemaakte onderdelen te leveren die aan uw specifieke eisen voldoen.

Hoogwaardige producten

Gespecialiseerd in CNC
Producten op maat

Als producent maken we onderdelen op maat voor uw machinebouw

Wij bieden u als uw producent van onderdelen voor machinebouw de mogelijkheid om onderdelen voor uw machinebouwproject op maat te laten maken, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om V-riemschijven, tandwielen of klembussen, onze expertise stelt ons in staat om nauwkeurige en betrouwbare oplossingen te bieden. Als toeleverancier van machineonderdelen begrijpen we dat elk project uniek is. We zijn een machinefabriek dat als producent van onderdelen voor de machinebouw naadloos geïntegreerde componenten levert die de prestaties van uw machines verbeteren.

Vraag een offerte aan

Wilt u uw machinebouw naar een hoger niveau tillen met ons als uw nieuwe producent van onderdelen? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen. Ons gespecialiseerde team staat klaar om u te begeleiden en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Zo kunt u tandriemschijven op maat laten maken die aan al uw eisen voldoen. Als producent van onderdelen voor machinebouw begrijpen we de complexiteit van machines in verschillende sectoren. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en een offerte aan te vragen.

Tandriemschijven

Machinefabriek Interdisc B.V.

Industrieweg 10
8084 GT ’t Harde

info@interdisc.nl
Tel: 0525-653652

Kamer van koophandel: 08147958
BTW nummer: NL 8170 93 461 B 01