0525 65 3652
Interdisc

Toeleverancier machineonderdelen

Als toeleverancier van machineonderdelen begrijpen wij bij Machinefabriek Interdisc uit t’ Harde hoe belangrijk het is om hoogwaardige componenten te hebben voor uw productieprocessen. Wij zijn hier om u te ondersteunen en zorgen voor essentiële onderdelen die uw machines soepel laten draaien.

Hoogwaardige producten

Gespecialiseerd in CNC
Producten op maat

Uw toeleverancier voor verschillende soorten machineonderdelen

Bij ons bent u verzekerd van een toeleverancier van machineonderdelen die de complexiteit van uw industrie begrijpt. Als machinefabriek hebben we een bewezen staat van dienst in het produceren van hoogwaardige componenten, waaronder tandriemschijven, tandwielen en kettingwielen. Als producent van aandrijfcomponenten werken wij graag met u samen aan de hand van van onze expertise en toewijding aan kwaliteit.

Neem contact met ons op om onderdelen te laten leveren

Uw zoektocht naar de perfecte toeleverancier van machineonderdelen eindigt hier. Wij staan klaar om u te voorzien van oplossingen op maat. Of u nu specifieke behoeften heeft met betrekking tot V-snaarschijven of andere machinecomponenten, wij hebben de technische expertise om aan uw eisen te voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en de eerste stap te zetten naar verbeterde prestaties en efficiëntie in uw productieprocessen. Wij zijn hier om u te helpen uw doelen te bereiken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Machinefabriek Interdisc B.V.

Industrieweg 10
8084 GT ’t Harde

info@interdisc.nl
Tel: 0525-653652

Kamer van koophandel: 08147958
BTW nummer: NL 8170 93 461 B 01